Team-Building NEssebar
Cetelem

Timp de doua zile, in perioada 29-21 August 2008, Eventive a organizat un al doilea team-building pentru companiei Cetelem, in Bulgaria, la Nessebar, una din cele mai renumite statiuni de la Marea Neagra. Denumit adeseori “perla neagra a Marii Negre”, Nessebar este un oras-muzeu, regasindu-se in patrimoniul UNESCO.

50 de angajati ai departamentului de risc s-au bucurat de un program special ce a inclus o vizita in satul pescaresc Nessebar si o competitie inedita: o olimpiada, in care cele 8 probe au intarit spiritul de echipa si de cooperare al participantilor.

Cetelem IFN SA este lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota de piata de aproximativ 20%, si face parte din grupul financiar francez Cetelem. In Europa Continentala, Cetelem este considerat numarul 1 pe piata creditului de consum, iar prezenta sa in 27 de tari ale lumii certifica experienta si forta ce insotesc activitatea sa. Din 1999 Cetelem este membru al BNP Paribas, ca filiala specializata in credit de consum

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management