Las Vegas Extravaganza
Voicu & Filipescu


Pe data de 20 decembrie 2008, echipa Eventive o organizat pentru compania Voicu si Filipescu o petrecere speciala de Craciun, cu tema “Las Vegas Extravaganza”. Evenimentul a fost gazduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel si a reunit angajatii companiei, copii acestora si unii dintre cei mai importanti parteneri de afaceri. Pentru o seara, invitatii au trait experienta plina de culoare si farmec a casinoului american, intr-un decor inedit, menit sa recreeze atmosfera incitanta a Las Vegasului.

Programul serii a inclus: un moment de strand-up comedy pentru adulti, interpretat de Dan Badea, unul dintre cei mai in voga artisti de gen, vizita lui Mos Craciun si a dnei Craciun, actori ai treatrului Libelula, ce au venit incarcati cu surprize si cadouri pentru cei mici, si un moment de magie, sub bagheta lui Bogdan Muntean, un talentat si promitator magician.

Atmosfera a fost animata de catre trupa Las Vegas, iar atractia serii a fost reprezentata de momentului jocului de ruleta, la care invitatii si-au incercat norocul, intrand in competitia pentru cele doua mari premii: un weekend romatic intr-o statiune montana sau doua zile de vis la un renumit centru local de spa.

Voicu si Filipescu este una dintre cele mai importante firme de avocatura de pe piata locala, plasata pe locul 2 in Romania intr-un clasament intocmit de ISI Deal Warch in septembrie 2008. Compania este membru activ in mai multe organizatii profesionale cum ar fi Baroul Bucuresti, International Bar Association, International Trademark Association, AmCham, Petroleum Club.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management