Petrecere de Craciun 2007
CB Richard Ellis| Eurisko


Clubul Spice a gazduit in data de 8 decembrie 2007, petrecerea de Craciun a angajatilor companiei CB Richard Ellis| Eurisko, agentie care activeaza in domeniul imobiliar. Petrecerea a avut loc pe data de 8 decembrie 2007 si a reunit 170 de persoane.

Programul petrecerii a inclus un concurs de dans, concurs de karaoke, precum si decernarea premiilor de excelenta CB Richard Ellis| Eurisko . Concusul Secret Santa a fost apreciat de toti cei prezenti, care s-au bucurat impreuna si de concursuri la bar dar si multe alte surprize care au facut seara foarte frumoasa. Paul Radu Band a insufletit atmosfera si a reamintit tututor de magia sarbatorilor de Craciun.

CB Richard Ellis | Eurisko este una dintre ele mai mari companii de real-estate din Romania. Cu sediul in Bucuresti si o echipa de 120 de profesionisti, compania si-a construit in timp, in toata tara, un puternic portfoliu de clienti. Compania a luat nastere in februarie 2008, cand Eurisko Consulting a fost achizitionata de CB Richard Ellis Group, o companie cu sediul in Los Angeles si una dintre cele mai solide firme de real estate din lume.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management