CFO Shooting Down Costs Academy
S&T- HP


Pe 24 iulie 2009, echipa Eventive a gestionat in detaliu aspectele logistice in cadrul unui eveniment inedit, organizat de S&T Romania si HP, la complexul de tir sportiv Iosif Sarbu din Bucuresti.

Ziua a fost dedicata unor sesiuni de prezentari pe marginea unui teme de mare interes actual: "Optimizarea costurilor si solutii de management financiar: conditii curente si perspective asupra sectorului financiar". Alaturi de reprezentantii S&T Romania si HP, directori financiari din mai multe companii importante, au descoperit in ce mod pot fi "tintite" problemele economice ingrijoratoare ale acestei perioade, prin "arma" solutiilor prezentate.

Participantii au fost antrenati si intr-o sesiune practica de trageri in poligon, cei mai buni dintre ei fiind premiati pentru abilitatile speciale dovedite in doborarea tintelor reprezentate de costuri.

S&T Romania este membra a grupului S&T, care cuprinde 70 de filiale reprezentate cu succes in 21 de tari. Compania a evoluat continuu de la statutul initial de distribuitor IT, progresand rapid catre tinta grupului de a fi recunoscut drept cel mai mare integrator de sistem din Europa Centrala si de Est, cu o puternica prezenta locala si care furnizeaza solutii IT ce corespund schimbarilor dinamice ale mediului de business.

HP este o companie de tehnologie care isi desfasoara activitatea in peste 170 de tari din intreaga lume. Compania exploreaza modul in care tehnologia si serviciile vin in sprijinul oamenilor si al firmelor pentru a-si aborda problemele si provocarile, a-si realiza posibilitatile, aspiratiile si visele. HP aplica gandirea si ideile noi cu scopul de a crea prin tehnologie experiente mai simple, fiabile si valoroase, imbunatatind continuu modul in care clientii companiei traiesc si muncesc

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management