Masa Rotunda
Finzoom si EMF


In data de 5 februarie 2008, Eventive a organizat o masa rotunda pentru FinZoom si Federatia Europeana a Creditului Ipotecar (European Mortgage Foundation Federatia Europeana), avand ca tematica “Trendurile Pietei Creditului Ipotecar in Uniunea Europeana si in Romania”. Evenimentul a fost gazduit de hotel Ramada Majestic, reunind peste 50 de persoane.

FinZoom.ro este Ghidul Financiar lider in Romania, avand ca obiectiv informarea consumatorilor in legatura cu intreaga oferta financiara de pe piata si usurarea eforturilor acestora de cautare a celor mai bune produse financiare, in functie de propriile necesitati. Compania s-a lansat in august 2006 cu un portal financiar ce compara activ toate produsele financiare de pe piata: credite de consum, credite pentru locuinte, credite si leasing auto, carduri de credit, depozite, fonduri de pensii etc.

Fondata in 1967, Federatia Europeana a Creditului Ipotecar este o organizatie care promoveaza interesele jucatorilor de pe piata creditelor ipotecare din Europa. Organizatia reuneste institutii cu interes special in industria ipotecara si imobiliara, cum ar fi bancile comerciale, dezvoltatorii, companiile de asigurari etc.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management