Webstock & Webstock Awards 2009
evensys


Pe data de 18 septembrie, Eventive a asigurat suportul logistic in organizarea celei de-a doua editi Webstock, cel mai asteptat eveniment local de social media & blogging & web design.

Evenimentul a reunit aproximativ 600 de participanti intr-un maraton ce a inclus pe parcursul celor 11 ore sesiuni de conferinte, workshop-uri tematice si o inedita gala a premiilor web 2.0: Webstock Awards 2009, competitia celor mai bune si inedite proiecte din mediul online local, derulate in ultima perioada.

Webstock & Webstock Awards 2009 au fost organizate de Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu 4 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera 5 domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management