Webstock & Webstock Awards
evensys

Pe data de 3 octombrie 2008, Eventive a asigurat suportul logistic in organizarea primei editii Webstock & Webstock Awards, eveniment gazduit de Howard Johnson Plaza Hotel Bucuresti.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes, reunind peste 450 de participanti, pe parcursul unei intregi zile dedicate blogging-ului si fenomenului web 2.0.

Prima partea a zilei a fost dedicata conferintelor, iar seara s-a incheiat cu premierea celor mai bune site-uri din Noul Internet, juriul desemnand 33 de proiecte castigatoare pentru cele 11 categorii incluse in competitie.

Webstock & Webstock Awards au fost organizate de Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business sau de companie, cat si implementarea solutiilor propuse. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management