Retail Innovation Conference 2009
evensys


Timp de 2 zile, intre 27 -28 mai, Eventive a asigurat partea de event management la cea de-a doua editie Retail Innovation Conference, un eveniment dedicat celor mai inovative strategii si tehnici de comunicare in spatiul de retail si gazduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Peste 100 de practicieni in marketing si retail au descoperit ultimele inovatii din comunicarea in-store, dar si cele mai eficiente strategii si tehnici de diferentiere a brandurilor si fidelizare a consumatorilor.

Retail Innovation Conference este un eveniment marca Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business sau de companie, cat si implementarea solutiilor propuse. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management