Real Estate Conference.
Insolvency, Restructuring & Acquisitions
evensys


Echipa Eventive a coordonat partea logistica in cadrul primei editii Real Estate Conference. Insolvency, Restructuring & Acquisitions, un eveniment ce a fost timp de-o zi locul de intalnire al celor mai importanti specialisti din sectorul imobiliar, bancar, financiar si de consultanta juridica din Romania.

Conferinta s-a desfasurat la hotel Radisson Blu si a gazduit la final o dezbatere interactiva pe tema achizitiilor din insolventa sau distressed, reunind pe parcursul intregii zile aproximativ 120 de participanti.

Real Estate Conference este un eveniment marca Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu 4 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera 5 domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management