PR Forum 2009
evensys

In perioada 26-27 martie, Eventive a coordonat partea logistica la cea de-a treia editie PR Forum, eveniment ce a reunit peste 200 de specialisti din industria de PR locala.

Prima zi a evenimentului a inclus 4 sesiuni de conferinte dedicate leadership-ului pe timp de criza, campaniilor eficiente de CSR, PR-ului 2.0, comunicarii interne in perioade critice etc., iar ziua 2, a gazduit primul training de comunicare in social media din Romania, ce a oferit audientei studii de caz, ghiduri practice si explicatii complete.

Evenimentul a fost organizat de Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business sau de companie, cat si implementarea solutiilor propuse. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management