NetCamp 2009
evensys


In perioada 7-9 decembrie, Eventive a gestionat partea logistica in cadrul celei de-a treia editii NetCamp, eveniment dedicat in acest an dezvoltarii proiectelor web si antreprenoriatului online, gazduit de JW Marriot Bucharest Grand Hotel.

Timp de 3 zile, NetCamp a fost locul de intalnire al comunitatii web din Romania, reunind aproximativ 400 de participanti pe parcursul unei agende interactive ce a inclus sesiuni de conferinta, workshop-uri specializate, Launch 48 (un eveniment de antreprenoriat online organizat in premiera in Romania) si Internet Party, o inedita petrecere cu karaoke si Wii, gazduita de clubul Promethevs.

NetCamp este un eveniment marca Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu 4 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera 5 domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management