Mobile Marketing Conference 2009
evensys


Pe 13 mai 2009, echipa Eventive si-a oferit serviciile de event management pentru cea de-a doua editie a Mobile Marketing Conference, un eveniment complex dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil, gazduit de hotel Radisson Blu Bucuresti.

Peste 120 de specialisti au luat parte la conferinta, primind cele mai recente informatii legate de inovatiile tehnologice in mediul mobil, oportunitatile de promovare pe care aceste le ofera, precum si avantajele acestui canal fata de media traditionala.

Mobile Marketing Conference este un eveniment marca Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business sau de companie, cat si implementarea solutiilor propuse.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management