Marketing 360
evensys


In data de 19 noiembrie 2009, Eventive a asigurat partea de event management in cadrul celei de-a doua editii a conferintei Marketing 360, un eveniment interactiv de-o zi, gazduit de Crowne Plaza Hotel.

Conferinta a reunit 30 de vorbitori si aproximativ 170 de partipanti pe parcursul a 5 sesiuni interactive, ce au dezvaluit un ghid complet al celor mai eficiente solutii de marketing adaptate realitatii contextului economic actual.

Marketing 360 este un eveniment marca Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu 4 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera 5 domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management