Green Conference
evensys


Pe 12 noiembrie, specialistii echipei Eventive au asigurat suportul logistic in cadrul primei editii Green Conference, un eveniment dedicat unui subiect tot mai des intalnit pe agenda publica actuala: eco-responsabilitatea si modul in care aceasta noua coordonata influenteaza in mod decisiv filozofia si practica curenta a companiilor de astazi.

Aproximativ 170 de participanti au descoperit pe parcursul celor 5 sesiuni un ghid complet de analize, studii de caz si “best practices”, in cadrul unor prezentari interactive, ce au abordat cele mai de actualitate subiecte din sfera “green business” si “green CSR”.

Green Conference a fost organizat de Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu peste 4 de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera 5 domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management