Facility & Property Management Conference 2009
evensys


In perioada 9-10 iunie, echipa Eventive si-a oferit serviciile de event management in cadrul primei editii Facility & Property Management Conference, eveniment gazduit de hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Reunind pe parcusul celor doua zile peste 120 de specialisti, evenimentul a imbinat deopotriva dimensiunea teoretica cu cea practica, in cadrul unor sesiuni in plen si seminarii specializate, oferind astfel un ghid complet al celor mai noi tendinte, reglementari, practici si cerinte din domeniu.

Evenimentul a fost organizat de Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business sau de companie, cat si implementarea solutiilor propuse. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking: Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate, si Web-Club, primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management