Adobe Developer Day
eventive


Pe data de 19 mai, Eventive a gestionat partea logistica in cadrul unei conferinte inedite organizate de Adobe Systems Romania, la hotel Intercontinental Bucuresti.

Adobe Developer Day a reunit peste 300 de dezvoltatori, agentii de advertising si reprezentanti ai sistemului educational din Romania, invitati sa asiste la prelegeri sustinute de nume mari din Adobe Systems Incorporated. Evenimentul a fost creat special pentru a prezenta oportunitatile de dezvoltare si de comunicare tuturor celor interesati, oferind atat seminarii specializate pe partea tehnica, cat si workshop-uri interactive, axate pe idei inovatoare, care pot fi aplicate in premiera pe piata locala.

Adobe este una dintre cele mai mari si mai diversificate companii de software din lume. Adobe Romania joaca un rol important in cadrul retelei, fiind un centru activ de cercetare si dezvoltare, ce isi focuseaza activitatea pe imbunatatirea produselor Adobe precum Dreamweaver, Flex, AIR etc. In mai 2009, compania Adobe Romania a fost desemnata cel mai bun angajator din sectiunea firme mici si mijlocii.

 
Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management