despre noi

Organizarea unor evenimente corporate profesionale, de succes, se bizuie pe o serie de factori esentiali, pornind de la concept pana la alegerea celei mai potrivite locatii, al celui mai original design si al unei oferte complete de catering.

va poate ajuta sa economisiti timp si efort, furnizandu-va cele mai bune servicii in ceea ce priveste managementul evenimentului. Oferim o gama variata de servicii pentru o planificare eficienta, incluzand evenimente precum intalniri de afaceri, conventii, petreceri tematice, programe de stimulare a fortei de munca si lansari de produs.

Reputatia noastra se bazeaza pe standarde exceptionale si pe oamenii remarcabili din cadrul echipei noastre. Profesionistii Eventive au peste 10 ani de experienta in marketing, media, servicii de corporate hospitality si organizarea de evenimente, atat in Bucuresti, cat si in restul tarii.

Filozofia noastra se bazeaza pe intelegerea deplina a nevoilor clientului, oferind solutii complete pentru a fi interfata intre acesta si toti furnizorii, inca din primul moment si pana la finalizarea evenimentului.

Contactati-ne! Veti fi surprinsi sa vedeti ce poate face Eventive pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul memorabil.

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management