[Evensys]
Pe data de 18 septembrie, Eventive a asigurat suportul logistic in organizarea celei de-a doua editi Webstock
[more]

[GMP Advertising]
Pe 25 iunie 2009, GMP Advertising a organizat un eveniment aniversar pentru unul dintre clientii sai, la care Eventive a fost responsabila de partea logistica.
[more]

   

[Expotek & Evensys]
In perioada 3-5 iunie, Eventive a asigurat managementul de eveniment in cadrul primei editii Technology Forum, cel mai important eveniment local adresat noii generatii IT. [more]

[Adobe Romania]
Pe data de 19 mai, Eventive a gestionat partea logistica in cadrul unei conferinte inedite organizate de Adobe Romania.
[more]
   

[Voicu & Filipescu]
Pe data de 20 decembrie 2008, echipa Eventive o organizat pentru compania Voicu si Filipescu o petrecere speciala de Craciun, cu tema “Las Vegas Extravaganza”.
[more]


In data 17 decembrie 2008, echipa Eventive a pregatit, la sediul Ernst & Young, o petrecere speciala pentru toti copii cuminti care asteptau nerabdatori venirea Mosului.
[more]
   

[Cetelem]
Pe 13 decembrie 2008, angajatii companiei Cetelem au sarbatorit Craciunul in club Temple din Bucuresti. Tematica petrecerii a fost “Shining stars”, atmosfera find creata cu ajutorul jocurilor de lumini
[more]

[Voicu & Filipescu]
Palatul Stirbei a gazduit in data de 10 octombrie, o petrecere tematica organizata pentru angajatii companiei Voicu si Filipescu: Balul Mascat al Balantelor.
[more]

Event Management
Company Celebrations
Corporate Hospitality
Incentive Programs
Production & Design
Database Management